Ryhmäkoti "Konttilan Tupa"

Ryhmäkoti Konttilan tupa sijaitsee Oulaisten keskustasta itään päin johtavan Oulaistenkadun ja siitä erkanevan Kuntotien liittymässä. Rakennus on vanhuksille tarkoitettu 22-paikkainen ryhmäkoti. Asuintilojen lisäksi ryhmäkoti sisältää asukkaiden yhteis- ja aputilat sekä henkilökunnan tilat toimistoineen. 

Valmistumisvuosi
2015
Tilaaja
Oulaisten kaupunki
Laajuus
1186 brm²
Ryhmäkoti "Konttilan Tupa", julkisivu ja sisäänkäynti.

Kodikasta palveluasumista

Rakennus on H-kirjaimen mallinen. Sen kaksi pitkittäistä asuinsiipeä on yhdistetty poikittaisella yhteistiloja sisältävällä rakennusmassalla. Asuinsiipien keskikäytäviä rytmittävät väritys ja asuntojen sisäänkäyntien kohdilla sisäänvedot. Yhteistiloista on käynti katetulle terassille ja sieltä betonikivipintaisen sisäpihan kautta oleskelupihalle, jossa on tukikaiteilla ja penkeillä varustettu reitti vanhusten ulkoilua varten.  

Rakennuksen katon poikittainen harja nousee korkealle tuoden talolle ryhtiä ja persoonallista ilmettä. Julkisivun puuverhoilussa on käytetty punaista rimalaudoitusta ja väliosassa kellertävän ruskeaa kuultokäsiteltyä vaakalaudoitusta. Rakennuksen vesikatto on tummanharmaata konesaumattua peltiä. 

Työryhmä

Antti Partanen
Sari Isola-Mäläskä
Ari Toppila
Joona Koskelo

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme