Meistä

Luovien ihmisten suunnittelutoimisto

Vahva joukko innovatiivisia ajattelijoita mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja monipuolisen palvelutarjonnan, aina maankäytön suunnittelusta sisustuksen detaljeihin asti.

Monimuotoisuus työntekijöissämme on yksi vahvuuksistamme. 

Arkkitehtitoimistomme on täynnä monipuolista osaamista, meillä työskentelevät tasa-arvoisesti rinnakkain niin aloittelevat, uransa ensi askeleita ottavat suunnittelijat, kuin pitkän linjan konkaritkin. Yhdistämme vankan kokemuksen tuoreiden ja raikkaiden ideoiden kanssa, mikä luo ainutlaatuisia mahdollisuuksia uusien näkökulmien ja oivallusten syntymiselle.

Pähkinänkuoressa

Olemme Lukkaroinen – yli sadan ammattilaisen maanlaajuinen arkkitehti- ja sisustussuunnitteluyritys. Olemme pitkän historiamme aikana suunnitelleet yli 3000 kohdetta monipuolisesti maankäytöstä sisutuksen detaljeihin.

1980

Perustamisvuosi

4

Toimistoa – Oulu, Helsinki, Turku, Kokkola

~ 100

Henkilön työyhteisö

3000 +

Suunniteltua kohdetta

Välitämme ympäristöstämme

Haluamme uudistaa kiinteistö- ja rakennusalaa kohti hiilineutraaliutta yhdessä asiakkaidemme ja alan muiden toimijoiden kanssa. Pienennämme oman toimintamme hiilijalanjälkeä vuosittain ja rahoitamme lisäisen hiilensidonnan tuottamista hankkimalla kotimaisia ilmastoyksiköitä vuosittaisten päästöjemme verran. Tiedostamme kuitenkin, että todellinen mahdollisuutemme vaikuttaa kiinteistö- ja rakennusalan kestävyyteen on suunnittelemiemme kohteiden kautta.

Vastaamme tulevaisuuden haasteisiin kasvattamalla suunnittelijoidemme osaamista kestävän ja vähähiilisen ympäristön suunnittelussa. Kuulumme Suomen Green Building Counciliin ja olemme myös #BuildingLife –toimintaohjelman kannattajia.

Maapallon hyvinvointi on meille tärkeää, minkä vuoksi pyrimme aina suunnittelemaan mahdollisimman kestävästi ja eettisesti.

Arvomme

Näihin luotamme

Välitämme asiakkaistamme

Asiakkaidemme toiveet ja tarpeet ovat suunnittelumme kulmakivi. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset yhteistyöllä ja innovatiivisuudella.

Välitämme toisistamme

Menestyksemme ydin on osaava ja hyvinvoiva työyhteisö. Meille on tärkeää, että kaikki viihtyvät töissä. Kannustamme ja tuemme elinikäisessä oppimisessa.

Välitämme ympäristöstämme

Luomme korkeatasoista arkkitehtuuria. Suunnittelemme sekä ympäristön, että yhteisön kannalta kestäviä ratkaisuja. Toimimme eettisesti ja vastuullisesti.

Sisäkuva päiväkodista.
Rekry

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme

Oletko valmis tarttumaan uusiin haasteisiin? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työ­yhteisössä, jossa arvostetaan jatkuvaa oppimista ja ammatillista kasvua. Liity joukkoomme ja ota askel kohti urasi seuraavaa huippuhetkeä!

Avoimet työpaikat