Palvelut

Missiomme on luoda ainutlaatuisia suunnitteluratkaisuja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja ylittää hankkeen osapuolten odotukset aina alkuperäisestä ideasta lopulliseen toteutukseen saakka. Keskitymme vahvasti myös kestävään kehitykseen
ja kestävään suunnitteluun varmistaaksemme, että luomamme ratkaisut eivät vastaa vain nykyisiä tarpeita, vaan myös tulevien
sukupolvien odotuksia.

Monipuolista suunnittelua ja oivaltavia konsepteja

Etsimme kokemuksellisia ratkaisuja, joilla edesauttaa asiakkaitamme pääsemään heidän tavoitteisiinsa, olivatpa ne sitten liiketaloudellisia, esteettisiä tai toiminnallisia.

Arkkitehtisuunnittelu

Tarjoamme arkkitehti- ja pääsuunnittelua. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani niin isoissa kuin pienissäkin hankkeissa, luoden kaunista, laadukasta sekä kestävää elinympäristöä nykyisille ja tuleville sukupolville. Osaamiseemme kuuluvat kohteet uudisrakentamisesta korjaus- ja muutosrakentamiseen.

Arkkitehtisuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Tarjoamme ainutlaatuista sisustussuunnittelua niin isoihin kuin pienempiin projekteihin kattaen tilasuunnittelun kaikki vaiheet konseptista toteutukseen saakka. Painotamme suunnittelussam­me ensisijaisesti asiakkaidemme tarpeita ja yhdistämme taitavasti toiminnallisuuden, esteettisyyden sekä kestävyyden ainutlaatuisten ratkaisujen avulla. Tavoitteenamme on luoda nautinnollisia ja inspiroivia sisätiloja, joissa luovuus ja käytännöllisyys sulautuvat saumattomasti yhteen.

Sisustussuunnittelu

Maankäytön suunnittelu

Teemme monipuolista ja kokonaisvaltaista maankäytön suunnittelupalvelua laajoista yleis- ja asemakaavoista yksityiskohtaisiin tontinkäyttösuunnitelmiin. Palveluumme kuuluvat myös rakennetun ympäristön selvitykset ja havainnollistaminen, sekä koulutukset ja muut maankäytön asiantuntijapalvelut.

Maankäytön suunnittelu

Uuden sisustuksen myötä olemme saaneet uskomattoman paljon positiivista palautetta, joka näkyy myös kassavirrassa.
Ravintoloitsija
Juha Eskelinen
Cafe & Bar 21

Toimimme asiakasta kuunnellen

Vahva asiakaslähtöisyys ja kuunteleva ote ovat toimintamme perusta. Emme ainoastaan luo esteettisesti korkeatasoisia ja toimivia suunnitelmia, vaan ymmärrämme myös liiketoiminnallisen näkökulman tärkeyden.

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä