Rekry

Arkkitehtitoimistossamme suunnittelu
on intohimo ja luovuus ei tunne rajoja. Olemme luova työyhteisö, jonka menestyksen ydin on motivoitunut, hyvinvoiva ja ammattitaitoinen henkilöstö. 

Suhtaudumme arkkitehtuuriin intohimolla, rohkeudella ja uteliaisuudella.

Sydämellä rakennettu Lukkaroinen brändi on pohjana toiminnallemme. Olemme välittävä työnantaja ja haluamme inspiroida sekä kannustaa luovaan suunnitteluprosessiin. Yhdessä luomme dynaamisen ja innostavan työympäristön, jossa jokainen saa mahdollisuuden kasvaa ja vaikuttaa suunnittelu­työ­hön omalla ainutlaatuisella panoksellaan. Rohkaisemme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja uskomme elinikäisen oppimisen voimaan. Rentous, hauskuus ja ilo ovat olennainen osa työntekoa kanssamme – parhaat ideat syntyvät rennossa ja innostavassa ympäristössä.

 

Henkilöstömme kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeä voimavara. Tuemme työyhteisöä hyvinvoinnin ylläpidossa sekä kannustamme pitämään huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

Avoimet työpaikkamme

Dynaaminen ja innostava työympäristö, jossa jokainen saa mahdollisuuden kasvaa ja vaikuttaa suunnittelutyöhön omalla ainutlaatuisella panoksellaan.
Lähetä avoin hakemus

Tule osaksi meidän joukkuetta

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin suunnittelu­tehtäviin meidän kasvavaan arkkitehtitoimistoon. Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä mielenkiintoisten hankkeiden parissa. Liity joukkoomme – meillä suunnittelu on intohimo ja luovuus ei tunne rajoja.

Lähetä meille avoin hakemus, CV ja portfolio.

rekry@lukkaroinen.fi