Ravintolasalien muutostyöt, Hotelli Lasaretti

Uudistimme Lasaretinsaaren kiireettömässä miljöössä sijaitsevan taidehotellin ravintolasalit ilmentämään paikan värikästä historiaa ja ainutlaatuista tunnelmaa.

 

Valmistumisvuosi
2019
Tilaaja
Taitoreitti Oy, Oulu
Laajuus
Joki-sali 190 m², Puisto- sali 86 m², Pato-sali 44 m², Lohi-kabinetti 20 m²
Ravintolasalien muutostyöt, Hotelli Lasaretti, ravintolasali.

Tunnelmalliset tilat taiteen, historian ja luonnon keskelle

Lasaretinsaari on kulttuurihistoriallisesti arvokas alue, joka on kuin keidas keskellä kauneinta Oulua. Useat saarella sijaitsevista rakennuksista on rakennettu 1800-luvulla. Olemme suunnitelleet Lasaretinsaaren rakennusten sisustuksia vuodesta 1998 alkaen. Viimeisimpiä sisutustöitä on hotellihuoneiden sekä ravintolasalien muutostyöt. Idyllinen maisema Oulujoelle, historiallisten rakennusten pihapiiri ja laadukkaat puitteet uudistetuissa hotellihuoneissa hemmottelevat vierailijoita.

Ravintola Lasaretti on alueen uusin rakennus, jossa sijaitsee muun muassa ravintola sekä juhlasaleja. Viimeisin sisustustyö, kuntosalin ja uima-allasalueen muutos ravintolatiloiksi valmistui vuonna 2019. Joki-sali toimii lounas- ja tilausravintolana, sekä juhlatilana. Puisto- ja Pato-salit, sekä Lohi-kabinetti toimivat juhla- ja kokoustiloina. Kaikista tiloista on upeat näkymät Ainolan puistoon ja Oulujoelle.

Työryhmä

Kati Alamäki
Anna Ervasti-Gussander
Hannu Tuomela
Marja-Liisa Matturi

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme