Ravintola Virta

Uudistimme Lasaretinsaaren kiireettömässä miljöössä sijaitsevan taidehotellin ravintolasalit ilmentämään paikan värikästä historiaa ja ainutlaatuista tunnelmaa.

Valmistumisvuosi
2019
Ravintola Virta, pitkä, katettu pöytä tunnelmallisessa ravintolasalissa, takkatuli taustalla.

Tunnelmalliset tilat taiteen, historian ja luonnon keskelle

Lasaretinsaari on kulttuurihistoriallisesti arvokas alue, joka on kuin keidas keskellä kauneinta Oulua. Useat saarella sijaitsevista rakennuksista on rakennettu 1800-luvulla. Olemme suunnitelleet Lasaretinsaaren rakennusten sisustuksia vuodesta 1998 alkaen. Viimeisimpiä sisutustöitä on hotellihuoneiden sekä ravintolasalien muutostyöt. Idyllinen maisema Oulujoelle, historiallisten rakennusten pihapiiri ja laadukkaat puitteet uudistetuissa hotellihuoneissa hemmottelevat vierailijoita.

B-rakennus ”Ravintola Lasaretti” on alueen uusin talo, vuodelta 2002. Siellä sijaitsee muun muassa ravintola sekä juhlasaleja. Viimeisin sisustustyö, kuntosalin ja uima-allasalueen muutos ravintolatiloiksi, valmistui vuonna 2019. Vuonna 2019 toteutetussa remontissa muutettiin entinen kuntosali ja uima-allasosasto kokous- ja ravintolakäyttöön. Näihin tiloihin valmistui Pato -, Joki – ja Puisto-Salit.

Yhteistyökumppanit

Avario Oy

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme