Ravintola Vespino

Ravintola Vespino sijaitsee Kuusamossa, Ruka tunturin maisemissa.
Ravintolan tarina ja inspiraatio lähti liikkeelle Italialaisesta Vespasta, ja totta kai maan ruokakulttuurista ja autenttisista ravintoloista sykähdyttävine kävelykatuineen.

Valmistumisvuosi
2022
Tilaaja
Riipinen Restaurants Oy
Laajuus
342 m²
Ravintola Vespino, kaarisohvat ja pöydät ravintolasalissa.

Pala Italiaa tunturin maisemissa

Lukkaroinen vastasi ravintolan pääsuunnittelusta ja sisustusarkkitehtuurista. Ravintolan sisustuksessa on useita räätälöityjä yksityiskohtia, kuten koristelistoitus seinillä ja katossa, ravintolasalin lattian klassinen, tilaa rytmittävä laatoituskuvio ja muotoon leikatut peilit. Lisäksi tilaan suunniteltiin uniikkeja kiintokalusteita ja muotoiltuja irtokalusteita, esimerkiksi tilaan mitoitetut viinihyllyt sekä kutsuva baaritiskin kokonaisuus, pehmeät kaarisohvat, ylelliset marmorikannelliset ruokapöydät, käytännölliset tilanjakajasenkit sekä tarjoilijan monikäyttöinen apukaluste.

Ravintolan värimaailma on tunnelmallinen sekoitus tummaa petrolia, täyteläistä burgundia ja konjakin väristä nahkaa, yhdistettynä selkeään valkoiseen ja ryhdikkääseen mustaan. Viihtyisä lopputulos täydentyy viimeisteltynä tekstiili- ja valaistussuunnitteluna sekä pehmeänä äänimaailmana. Nämä kaikki ovat ravintolatilassa äärimmäisen tärkeitä osatekijöitä kokonaisuuden muodostumisessa.

Asiakkailta olemme saaneet positiivista palautetta ravintolan sisustuksesta ja näemme, että Vespino tulee muuttamaan Rukan ravintolatarjontaa entistä mielenkiintoisempaan suuntaan. Teknisesti tilat toimivat hyvin henkilöstön työskentelyssä ja asiakaspalvelussa. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen!

Työryhmä

Eeva-Liisa Hiltula
Antti Partanen

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme