Pateniemenrannan seurakuntakoti Ankkuri

Seurakuntakoti Ankkuri sijaitsee uudella merellisellä Pateniemenrannan asuinalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Rakennuksella on kaksi eri käyttötarkoitusta, päivittäistavarakaupan myymälä sekä seurakuntakoti, jotka ovat sijoitettu saman katon alle.

Valmistusmisvuosi
2022
Tilaaja
Kesko Oyj
Laajuus
~ 300 m²
Pateniemenrannan seurakuntakoti Ankkuri, surakuntasali ja näkymä ulos.

Viihtyisät ja rauhalliset tilat monipuoliseen käyttöön

Pulpettikattoisen ja muodoltaan kompaktin rakennuksen julkisivut ovat tummanharmaata profiilipeltiä. Lämmintä puuverhousta on käytetty näyttävän viistetyn päivittäistavarakaupan sisääntulokatoksen puolella. Rakennuksen yhteydessä on myös kellotapuli, joka jatkaa rakennuksen tummanharmaata värimaailmaa.

Seurakuntakoti Ankkuri pitää sisällään aulan, seurakuntasalin, keittiön ja toimistotilan. Saliin mahtuu noin 100 henkeä. Seurakuntakoti Ankkuri tarjoaa monipuoliset tilat erilaisille tapahtumille ja toiminnoille ja ne ovat käytössä muun muassa perhejuhlissa, seurakunnan tapahtumissa sekä kokous- ja kerhotoiminnassa. Seurakuntasalista avautuu kauniita näkymiä läheiselle viheralueelle, mikä lisää tilan viihtyisyyttä ja luo rauhallisen ympäristön.

Sisätilojen seinissä on käytetty vaaleaa puista pystypaneelia, joka tuo tilaan lämpöä. Sama materiaalimaailma jatkuu myös alttarin kohdalla, luoden tilaan yhtenäisen ja harmonisen ilmeen. Lisäksi tilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota toimivaan akustiikkaan, mikä parantaa merkittävästi tilojen käytettävyyttä erilaisissa tilaisuuksissa.

Työryhmä

Antti Kinnunen
Antti Partanen
Heini Kaskela

Yhteistyökumppanit

Sitowise Oy

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme