Nahkurin Kellarin juhlatila

Nahkurin Kellari toimi vuosikymmeniä rakennusliikkeen edustustilana ja tilausravintolana. Kellari on alun perin löytynyt 70-luvulla, kun tontille alettiin rakentaa kerrostaloa. Saimme tehtäväksemme muuttaa alkuperäisessä asussaan oleva tila uudeksi houkuttelevaksi ja viihtyisäksi tilausravintolaksi.

Valmistusmisvuosi
2017
Tilaaja
Yksityinen
Laajuus
163 brm²
Nahkurin kellarin tunnelmallinen tiiliholvi ruokapöytineen.

Tunnelmallinen upea juhla- ja kokoustila salatussa kellaritilassa aivan Turun keskustassa

Tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Katutasosta löytyy tyylikäs neuvotteluhuone sekä saunaosasto ja pukutilat. Saunaosasto päivitettiin vähin muutoksin tähän päivään, neuvottelutilan luonne muutettiin täysin, samoin wc-tilojen. Kellarin upeat kierreportaat saivat pinnoitteekseen kuparipinnoitteen ja sirot metallikaiteet muokattiin turvallisemmiksi vinoon pingotetun narun avulla. Kellarikerrokseen, jonka historiaa huokuvat tiiliholvit ovat peräisin aina 1600-luvulta saakka, on näyttävien holvikaarien alle toteutettu uniikki ja tunnelmallinen juhlatila ruokasaleineen ja lounge-tiloineen. Valaistusratkaisut tuovat upeasti esiin kellaritilojen hienot, rustiikkiset tiilipinnat. Tilat kalustettiin uudelleen ja kalusteet valittiin korostamaan tiilikellarin ominaispiirteitä. Kellarin kahdesta salista toinen kalustettiin ruokailutilaksi ja toinen oleskelutilaksi, jossa voi nautiskella ennen tai jälkeen aterian.

Kellaritiloista löytyy myös tyylikäs, täysin varusteltu moderni keittiö. Kellarin keittiötilaa avarrettiin siten, että siellä voi järjestää vaikkapa kokkauskursseja ystävien kesken.

Työryhmä

Pia Sabelström
Stella Törnroth

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme