Lukkaroisen Oulun toimiston uudistetut tilat

Toimiston valoisa ja rauhallinen kokonaisilme luo viihtyisän työskentely-ympäristön, jonka avoimet tilat tukevat yhteisöllisyyttä ja luovaa ideointia.

Valmistumisvuosi
2022
Tilaaja
Lukkaroinen Arkkitehdit
Laajuus
700 m²
Lukkaroisen Oulun toimiston uudistetut tilat, yksityiskohta hirsiseinän lohenpyrstöliitoksesta.

Puumateriaalien käytöllä lämpöä sisustukseen

Lukkaroisen Oulun toimisto sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Pekurinkulman kiinteistössä, jossa se on toiminut 2000- luvun alusta asti. Toimiston kasvettua tiloja on laajennettu pikkuhiljaa, ja viimeisimmän laajennuksen yhteydessä tilat remontoitiin kauttaaltaan.

Remontin myötä toimiston tiloihin saatiin lisää eri kokoisia neuvottelutiloja, sekä vetäytymistiloja hiljaista työskentelyä varten. Avointa työpistealuetta on jaettu pienempiin osiin akustoivilla rimaseinillä. Henkilökunnan taukotilasta tehtiin rento ja viihtyisä, kahvilamainen tila, jossa voi nauttia lounasta yhdessä työkavereiden kanssa tai kahvitella rennosti sohvalla istuen. Puumateriaalin monipuolinen käyttö jatkuu läpi toimistotilojen, akustoivista rimaseinistä aina taukotilan puupaneeleihin ja sisääntuloaulan hirsiseiniin, tuoden sisustukseen rauhallista ja lämmintä tunnelmaa. Näyttävä hirsiseinä lohenpyrstöliitoksella kutsuu vierailijat sisään.

Työryhmä

Anna Ervasti-Gussander
Antti Partanen
Mikko Alatarvas
Maisa Seppänen

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme