Lukkaroisen Helsingin toimiston uusi neuvottelumaailma

Lukkaroisen Helsingin toimisto laajensi tilojaan kesällä 2022 uudella neuvottelumaailmalla, josta aukeaa hulppeat näkymät Vanhaan kirkkopuistoon.

Valmistumisvuosi
2022
Tilaaja
Lukkaroinen Arkkitehdit
Laajuus
60 m²
Lukkaroisen Helsingin toimiston uusi neuvottelumaailma, pitkä pöytä ja tuolit neuvottelutilassa.

Ajaton ja elegantti sisustus

Arvokiinteistön arkkitehtuuria ja ajan henkeä kunnioittaen sisustuksessa säilytettiin muun muassa vanhat tammiparkettilattiat ja korostettiin alkuperäisiä puuovia. Kokonaisilme on rauhallinen, ajaton ja elegantti.

Kestävän kehityksen nimissä kalustuksessa hyödynnettiin paljon nykyisiä huonekaluja, joita on täydennetty muutamalla uudella hankinnalla. Pienemmän neuvotteluhuoneen rennommassa tunnelmassa voi nostaa jalat ylös tai pitää kisakatsomoa. Isomman neuvotteluhuoneen pitkän pöydän äärellä on pidetty mm. tyky-päivän mukipaja, laajoja materiaaliesittelyjä ja nautittu herkkukattauksista. Pariovien ansiosta tilat saadaan helposti yhdistettyä. Käytävän lämpöiset ja avarat tammikiintokalusteet toivottavat niin asiakkaat kuin henkilöstön tervetulleiksi kahvikupin ja naposteltavan äärelle.

Korkeiden huoneiden akustiikkaa on parannettu akustolevyillä ja runsain tekstiilipinnoin. Täysin uudistettu valaistus kruunaa tilat nykyaikaisella tekniikallaan ja pirteydellään.

Työryhmä

Annika Nemlander

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme