Liminganlahden koulu "Linnukka"

Linnukan koulu sijaitsee Limingan keskustassa osana koulukampusta, jonka muodostavat Hannu Krankan koulu, Limingan lukio ja Linnukan koulu. Koulurakennus on pääosin kolmikerroksinen, pienemmistä oppimiskeskuksista koostuva kokonaisuus ja se liittyy kahdessa kerroksessa Hannu Krankan kouluun.

Valmistumisvuosi
2019
Tilaaja
Hartela Pohjois-Suomi Oy, Limingan kunta
Laajuus
6175 brm²
Liminganlahden koulu "Linnukka", leikkialue pihalla, julkisivu.

Moderni ja viihtyisä oppimisympäristö

Koulun sydämen muodostaa pääaula, jonka yhteydessä ovat ruokasali, musiikkiluokka, kädentaitopaja sekä nuoriso- ja kerhotilat. Ensimmäiseen kerrokseen on sijoitettu koko koulun yhteisessä käytössä olevia tiloja, nuoriso- ja kerhotilat ja vammaisopetuksen tilat. Ruokasali on sijoitettu Hannu Krankan koulun ja Linnukan koulun yhdistävään siipeen ja sen lattia on samassa tasossa Hannu Krankan koulun lattian kanssa.

Musiikkiluokka sijaitsee keskeisellä paikalla pääaulan ja ruokasalin yhteydessä. Musiikkiluokan lattia on ruokasalin lattiaa ylempänä, jolloin musiikkiluokka toimii näyttämönä, kun musiikkiluokan ja ruokasalin välinen siirtoseinä avataan. Ruokasalin puoleista etunäyttämöä on mahdollista laajentaa siirrettävillä näyttämöelementeillä.

 

Työryhmä

Laura Sorri
Anna Ervasti-Gussander
Julia Leshkova
Okko Saurama
Päivi Juvonen
Kati Kaukonen
Hanna Jokela

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme