Keravan terveyskeskus

Vuonna 1978 rakennetussa Keravan terveyskeskuksessa tehtiin toiminnallisia tilamuutoksia ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa sekä kellarissa. Muutosalueilla uusittiin myös talotekniikka.

Valmistumisvuosi
2020
Tilaaja
Keravan kaupunki
Laajuus
1600 m²
Keravan terveyskeskus, odotusaula, minkä seinissä värikästä taidetta.

Tilamuutoksilla toiminnan sujuvuutta

Ensimmäisessä kerroksessa uudistettiin akuutin vastaanoton tilat huomioimaan asiakkaat ja toiminta paremmin. Uudet tilat sisältävät muun muassa odotus-, ilmoittautumis-, vastaanotto-, toimenpide- ja tarkkailutilat. Vanhan uima-altaan ja arkiston tilalle rakennettiin vastaanottohuoneita ja henkilökunnan taukotilat. Lisäksi ensimmäisen kerroksen toimenpideyksikkö uudistettiin puku- ja pesutiloineen.

Toisessa kerroksessa akuuttihoidon osastolla ja kuntouttavan hoidon osastolla tehtiin kansliamuutoksia sekä uusittiin lääkehuoneet. Myös kotisairaalan poliklinikkahuone uudistettiin. Kellarikerroksessa purettiin apuvälinevarasto ja sen tilalle rakennettiin uusi lähiarkisto.

Terveyskeskuksen toiminnallisten muutosten työmaan kanssa eteni Taiteen edistämiskeskuksen taideprojekti, jossa eri puolille terveyskeskusta toteutettiin tilataidetta. Muutosalueella muun muassa akuutin vastanoton aula ja odotustilat kuuluivat taideprojektiin.

Työryhmä

Kaisu Vasara
Katriina Teräsvuori
Nastassja Favale
Paulus Alajeesiö

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme