K-Supermarket Knuutilankangas

Uudisrakennuksessa sijaitsee päivittäistavarakaupan myymälä sisältäen pienen ravintolan ja verkkokaupan noutopisteen. Pysäköintialueen yhteydessä on myös polttoaineenjakeluasema.

Valmistumisvuosi
2023
Tilaaja
Kesko Oyj
Laajuus
2300 brm²
K-Supermarket Knuutilankangas, harmaa julkisivu edestä.

K-Supermarket Knuutilankangas sijaitsee Oulujoen eteläpuolella lähellä Poikkimaantien siltaa. Joen pohjoispuolella noin kolmen kilometrin päässä on Hiukkavaaran asuinalue. Knuutilankankaan vesitorni sijaitsee suunnittelualueen lounaispuolella. Poikkimaantien luoteispuolella on Oulunsuun kaupunginosa ja Lämsänjärvi. Koillisessa tonttia ympäröi metsä. Rakennus on sijoitettu tontille toimistomme asemakaavoitusta varten laatiman viitesuunnitelman mukaisesti. Rakennuksen pulpettikatto nousee kohti vesitornia.

Asemakaavan mukaan Poikkimaantien ja Rapakiventien puoleisten julkisivujen tulee olla paikalla muurattua tiiltä, joten ne tehtiin poltetusta punatiilestä. Muutoin julkisivut ovat tummanharmaata pintastruktuuriltaan vaihtelevaa peltiä. Sisäänkäynnit sijaitsevat rakennuksen lounaisjulkisivulla. Niiden kohdalla tehosteena on käytetty oranssia julkisivukasettia. Energiankierrätyslämpöpumppu tukee rakennuksen ympäristöystävällisyyttä.

Työryhmä

Sanni Leinonen
Mikko Alatarvas
Antti Kinnunen
Tellervo Karinsalo
Ilari Airikkala
Tea Kemppainen

Yhteistyökumppanit

Plaana Oy

Aletaanko hommiin?

Haluatko luoda tilan, joka erottuu joukosta? Kaipaatko ympäristöä,
joka kiehtoo ja ihastuttaa?

Me autamme sinua muuttamaan visiosi todellisuudeksi.

Meiju Granholm

Asiakkuus- ja henkilöstöjohtaja, KTM

Ota yhteyttä

Lisää töitämme