Meidän toimiston Teemu on yksi Suomen finalisteista EFCA Future Leaders -kilpailussa!

Suomen viisi finalistia kansainväliseen EFCA (The European Federation of Engineering Consultancy Associations) Future Leaders -kilpailuun 2024 on nyt valittu. Kilpailun voittaja sekä kunniamaininnan saajat julkistetaan EFCAn yleiskokouksessa 23.05.24 Madridissa.

Kilpailu on suunnattu kansalliseen yhdistykseen kuuluvissa jäsenyrityksissä työskenteleville alle 35-vuotiaille ja sitä nuoremmille suunnittelu- ja konsultointialan ammattilaisille. Kilpailun avulla halutaan tuoda esille Euroopan seuraavan sukupolven johtajien ammatillista osaamista sekä taitoja. Lisäksi kilpailun tarkoituksena on lisätä alan kiinnostavuutta sekä tuoda esille suunnittelu- ja konsultointialan monimuotoisuutta.

Suomen esikarsinnassa menestyneet hakijat osoittivat monipuolista osaamistaan hakemuksissaan ja näyttivät saavutuksillaan halunsa toimia johtotehtävissä, sekä esittelivät innovatiivisia teknisiä ratkaisuja.

Toivotamme Teemulle onnea kilpailuun!

 

Linkki uutiseen:

https://skol.teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/suomen-finalistit-efca-future-leaders-kilpailuun-2024-nyt-valittu

 

Lisää kirjoituksia